sobre cmc
serveis
projectes
contacte
referències
  Com a assessors integrals de comunicació, promoció i màrqueting posem a l’abast dels nostres clients els següents serveis:
 
Servei d’estratègia de comunicació i imatge
servei d'art i disseny
Serveis d’organització i gestió d’actes
Serveis d’agència de publicitat
Servei d’imatge en fires i congressos
Serveis de comunicació below the line
Servei de captació i gestió de patrocinis
 
 Aquest servei s’encarrega de l’assessorament i l’organització d’esdeveniments, festes d’empreses, fires, seminaris, actes, congressos i exposicions. Inclou el disseny, la producció i la direcció global d’esdeveniments “claus en mà”.

Des del gabinet de relacions públiques i protocol es realitza l’organització d’esdeveniments de diversa tipologia com ara actes públics i privats, conferències, seminaris, congressos i exposicions, presentacions, inauguracions, jornades de portes obertes, assemblees, juntes d’accionistes, entre d’altres. S’ofereix la gestió de totes les fases del procés d’organització d’un acte: recerca i assessorament en l’elecció de la localització, elaboració de pressupostos, assessoria tècnica, secretaria tècnica, contractació de serveis externs (transport, hostesses, cambrers, plantes i flors, càtering, regals d’agraïment i material divers), col·laboració i orientació en la redacció dels discursos, creació i producció de la senyalètica, preparació de les llistes de convidats, contacte i convocatòria dels assistents,..